2014-10-08

Õhuline magamistuba burgundia aktsentidega

Pisiprojekti paketi raames on meil valmis saanud üks värske ja hubane magamistoa sisekujundus. Selles toas ei ole tehtud ühtegi muudatust väga pika aja jooksul. Kunagine kuldse dekooriga vinüültapeet oli võib-olla tolle aja hitt aga mõjus liiga väsitavalt ja raskelt. Jõudis kätte aeg, mil tekkis võimalus ja perenaine soovis teha muudatusi selles toas. 

Väljavahetamisele läks absoluutselt kõik alates põrandamaterjalist kuni sisustusdetailideni välja. Koos perenaisega panime paika, milliseid värvitoone ta ei sooviks oma magamistoas kasutada ja millised on võimalused uueks mööbliks. Kuna voodi osas olid kõige suuremad tingimused- see pidi olema kõrge ja laiusega vähemalt 180cm, siis parima tulemuse saamiseks sai voodi ise "ülesehitatud" kahest kušetist, madratsist ja pealismadratsist. Meie näpunäidete järgi voodipeatsi ja voodiseeliku kallal nokitses tellija ise ja tulemuseks on absoluutselt ainulaadne kaheinimesevoodi!

Kuigi tuba on üllatavalt avar- 16 ruutmeetrit- mis on magamistoa kohta üpriski haruldane, siis puudus siin üks funktsionaalne riidekapp, mis mahutaks kahe inimese jagu rõivaid ja kummut pisiasjade jaoks. Veidi kirju tapeeti tasakaalustavad ja rahustavad mahedat tooni seinad. Kogu muu sisustus ja valgustid moodustavad harmoonilise terviku. Usun, et sellise atmosfääriga toas on palju mõnusam alustada ja lõpetada päeva! :)


Kahjuks päris esialgset pilti "enne" meil ei ole, kuid selline oli olukord, kui osa vana voodimoodulist oli lahtivõetud.


Ja nüüd piltide juurde!






No comments: